Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht – Bruiloft van Sushma en Steve

Trouwfotograaf Utrecht. Vandaag een kleine preview van Sushma en Steve die trouwden op het landgoed van Kasteel de Haar. De dag start ik in hartje Utrecht waar Steve al bijna klaar is met zijn voorbereidingen. Er heerst kalmte bij Steve en het sfeertje is relaxt, direct merkbaar en dat is vaak een goed teken voor de rest van de dag. Toch redelijk vol schema vandaag dus ik begon direct met fotograferen en wissel nog wat grappen uit met Steve’s getuige en best vriend. Ik leg een aantal details vast zoals de kleding en accessoires en zet vervolgens koers naar het huis van Sushma d’r ouders. Daar heerst eveneens een fijn sfeertje terwijl het huis een stuk voller is.

De visagist is nog even de finishing touch aan het aanbrengen dus ik heb mooi tijd om wat details vast te leggen. Om maar te beginnen met de hakken, want die dingen stonden me toch te shinen in het zonnetje :) Sushma wordt geholpen door haar beste vriendin/ceremoniemeester en haar moeder. Als laatste verdwijnt er nog een symbolisch juweelstukje achter de rand van de jurk, waarna we vertrekken naar Kasteel de Haar. Traditioneel ontmoeten de twee elkaar niet voor de deur van het huis, maar bij de ceremonie. Steve wordt weggegeven door zijn moeder en Sushma door haar vader. Wat dit moment zo leuk maakt is dat de wandeling naar de ceremonie flink wat meters is waardoor de spanning zich mooi opbouwt. Eenmaal herenigd start de ceremonie waarin veel gebeurd. Zo heeft het bruidspaar uitgebreide trouwgeloften voor elkaar, is er een speech van een dominee en de trouwambtenaar doet zijn zegje en sluit het huwelijk.

De zoen na het ja woord was er een uit de film. Qua uiterlijk dan he want die zoen kwam echt uit hun tenen. Supermooi plaatje. Daarna zijn de groepsfoto’s aan de beurt waarbij de bruidsmannen een supercoole Haka doen. Je weet wel, zo’n imposante Maori dans. En ze deden echt een hele hele hele mooie. (scroll maar naar beneden…)

We maken een kleine reis naar de andere kant van Utrecht waar het diner en daarna feest beginnen. Tussendoor was er tijd voor speeches en dat was een van de mooiste momenten van de dag als je het mij vraagt. Er zijn diverse mensen aan het woord geweest en allen waren eerlijk, openhartig, intiem en lachwekkend tegelijk. Er rolden tranen van diverse wangen van emoties maar ook van vreugde. Er werden zoveel mooie dingen gezegd dat ik het drukker had met fotograferen dan ooit. En gelukkig maar want de resultaten werden zeer al gewaardeerd door het bruidspaar en dat doet mij natuurlijk goed.

We eindigen de reportage met de fotoshoot die we geschoten hebben op het strand bij Bloemendaal. Bij zonsondergang….wat een feest…

Bekijk hieronder een paar foto’s van de trouwreportage uit Utrecht:

Trouwfotograaf Utrecht
Preview-Sushma-Steve-003-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-005-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-008-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-009-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-012-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-015-door-Patrick-Ouwerkerk
Bruiloft Kasteel de Haar
Preview-Sushma-Steve-023-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-030-door-Patrick-Ouwerkerk
Trouwfotograaf Utrecht
Preview-Sushma-Steve-035-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-043-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-044-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-050-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-056-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-064-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Sushma-Steve-068-door-Patrick-Ouwerkerk
Preview-Strand-0001-door-Patrick-Ouwerkerk
Trouwfotograaf UtrechtTrouwfotograaf UtrechtTrouwfotograaf Utrecht