Fotograaf Utrecht

Fotograaf Utrecht – Bruiloft van Margo en Paul

Fotograaf Utrecht. Hierbij even een sneak preview van de bruidsreportage van Margo en Paul in hartje Utrecht. Wat een ongelooflijk mooie dag was dat! Zomers weer, supertof bruidspaar, gave details overal, coole trouwauto en daggasten die het sfeertje maakten. En dat was bij mijn binnenkomst ’s ochtends al merkbaar. Ik stapte binnen bij het bruidspaar thuis om de voorbereidingen vast te leggen van Margo, voordat Paul haar even later kwam ophalen. Margo nailed it qua trouwjurk, want wat een mooie verschijning. En die schoenen! Gewoon allemaal te gave details en een lekker sfeertje dus ik ging direct aan de slag met momenten vastleggen. Een fijnere start van deze trouwdag kun je je niet wensen, ik zat er al heel snel in.

Paul stond ondertussen in de startblokken om richting het huis te rijden en zijn bruid op te pikken. Wanneer alle gasten op de stoep verzameld zijn komt er een supergave Porsche Speedster aangereden. Paul zit breed grijnzend achter het stuur te genieten van het moment en wordt eerst herenigd met zijn paar maanden oude zoon. De enthousiasme straalt van hem af terwijl ‘ ie de gasten om zich geen in hem opneemt en zich klaarmaakt voor de ontmoeting met Margo. In de woonkamer is het moment dan daar, wanneer Margo de trap af komt en in slowmotion het hoekje om, de woonkamer in draait waar het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. Als ik een euro kreeg voor elke ” ohhh” die Paul liet horen, dan ging ik na deze bruiloft met vervroegd pensioen. Wat was Paul onder de indruk van zijn Margo en vice versa. Fantastisch en fijn moment waar ook ik van geniet achter de lens schuilend.

Na een champagnekurk te hebben geknald en de nodige gesprekken vertrekken we richting Kasteel Montfoort. Zelfs onderweg kan ik het niet laten om het bruidspaar al rijdend vast te leggen. Het plaatje is gewoon te leuk om niks te doen. Eenmaal aangekomen wacht er een lunch voor de gasten, terwijl het bruidspaar en ik starten met de fotoshoot. Paul en Margo zijn een tof stel en er heerst chemie tussen die twee, wat je gewoon voelt tijdens de fotoshoot. Het is leuk werken met ze en de tijd vliegt dan ook als we vervolgens weer vertrekken naar de ceremonie.

De ceremonie wordt geleidt door een vriendin van Margo wat net een beetje meer impact heeft dan een ambtenaar van de gemeente. Dat merk je ook aan het bruidspaar tijdens de ceremonie. Er wordt zelfs een stuk gezongen door een klein neefje die begeleid word door zijn vader. Superstoer natuurlijk want het ventje was enorm zenuwachtig, en toch goed gezongen. Na een dikke vette JA komt zoonlief met een grappig rugzakje de ringen brengen waarmee het plaatje compleet is.

Het diner was ook al zo’n gaaf moment. Er werden korte maar betekenisvolle speeches gehouden door diverse familieleden die menig traantje en lachen loswerkten. Een diashow dikt de lachsalvo’s nog aan terwijl er een spectaculair dessert wordt opgediend. Al moeten ze hen die feestzaal inrollen, alles gaat op want het ziet er heerlijk uit. Na een kleine pauze en tientallen extra gasten die gearriveerd zijn barst het feest los. Margo en Paul doen een openingsdans waar je U tegen zegt en de menigte mengt zich al gauw op de dansvloer om de avond te vullen met energie en bekijks. Wat een gave dag was het vandaag. En ik mocht daarbij zijn, meegenieten en herinneringen vastleggen…supertof.

Hier een kleine greep uit de bruidsreportage in Utrecht:


Fotograaf-Utrecht-0003-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0004-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0007-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0010-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0012-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0014-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0017-Bruiloft
Fotograaf Utrecht
Fotograaf Utrecht
Fotograaf Utrecht
Fotograaf Utrecht
Fotograaf-Utrecht-0027-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0030-Bruiloft
Fotograaf Utrecht
Fotograaf-Utrecht-0034-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0037-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0039-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0045-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0060-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0064-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0067-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0070-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0082-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0084-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0085-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0087-Bruiloft
Fotograaf-Utrecht-0090-Bruiloft
Fotograaf Utrecht
Fotograaf Utrecht