Trouwfotograaf Aalsmeer – Trouwen bij “Joseph aan de Poel”

Trouwfotograaf Aalsmeer, de bruiloft van Dana en Victor. In Aalsmeer draait het niet alleen om bloemen maar ook zeker om gezelligheid. Dana en Victor trouwen vandaag en ik mocht deze mooie dag vastleggen.

We trappen af bij het echtpaar thuis in Aalsmeer waar Dana haar voorbereidde op de grote dag, bijgestaan door haar beste vriendin en tevens weddingplanner, Tanja, van TrouwTante.nl. Pak ik meteen de gelegenheid om Tanja in de schijnwerpers te zetten, want holy sh*t wat een vrolijke, spontane en goedlachse dame is dit :) Tanja heeft de dag superstrak begeleid en had de touwtjes goed in handen. Alles verliep dan ook heerlijk soepel zoals uit het boekje. Kudos!

Fotoshoot Aalsmeer

Een korte fotoshoot op een niet voor de hand liggende locatie (zoals ik het graag wil ;) namelijk de Watertoren van AalsmeerEen enorme toren met slechts een enkel raam her en der, vroeger nog dienstdoende als watertoren, maar momenteel een monument. Super industrieel en rauw qua looks en dat is precies wat het bruidspaar wenste.

Trouwfotograaf Aalsmeer

Weggegeven door haar broer werd Dana opgewacht door Victor op het overdekte terras van Joseph Aan De Poel, een restaurant aan het water in Aalsmeer. Toffe locatie, zeker met het mooie weer dat in aantocht was. De ceremonie werd, origineel, ingevuld door de dochter van Victor. Heus niet zenuwachtig maar liefdevol vertelde ze over de ontmoeting van de twee, hoe ze in het leven staan en waarom er tal van redenen zijn waarom deze twee in het huwelijksbootje moesten stappen. Perfecte speech die samen met een dikke zoen het huwelijk bezegelde.

Cocktails en een kikkerspeech

Voordat we afsluitend nog kort wat foto’s maakten bij zonsondergang, kon de receptie natuurlijk niet ontbreken. In vol ornaat stond daar ineens een kikker. De goede vriend en collega van Victor hield een steengoede speech met de kikker als kleine geheugensteun. Erg cool detail en leuke insteek. Cocktails werden gemaakt on the spot, Tanja de weddingplanner maakte nog wat dikke moves aan de draaitafel van de DJ, Dana zong voor haar kersverse echtgenoot, het feestje kon beginnen!

Bekijk hier enkele trouwfoto’s van deze bruiloft in Aalsmeer : (edit: foto’s zijn op verzoek verwijderd) 

Meer foto’s zien van bruiloften? Blader door de verschillende reportages in de BLOG of het PORTFOLIO.