Bruidsfotograaf Zwolle – Trouwen bij “Dijkmoment Zwolle”

Bruidsfotograaf Zwolle, de bruiloft van Beryl en Mark. In een hele coole Burton haalde Mark zijn bruid bij haar ouderlijk huis op. Na een hele coole rit over het platteland hebben we wat foto’s gemaakt bij oa Het Engelse Werk aan de rand van Zwolle.

Daarna was het tijd om te gaan trouwen bij Dijkmoment Zwolle. Een fraaie locatie aan de rand van Zwolle, pal aan de Vecht. 

Bruidsfotograaf Zwolle

Opgewacht door een groot aantal gasten liep het bruidspaar de dijk af richting de plek aan het water, waar de ceremonie kon beginnen. De ceremonie was gezellig en bondig, wat niet heel vervelend was met dit warme weer en het feit dat er nog een tweede ceremonie stond te wachten in de kerk. Na het ja-woord werden 2 duiven losgelaten en was de dag al snel in volle gang.

Receptie en op naar de kerk

Na een korte lunch was het alweer tijd om te vertrekken richting de kerk voor het kerkelijk huwelijk in Zwolle. Ditmaal een luchtige ceremonie met ondertussen muzikale begeleiding van oa het broertje van de bruid met gitaar. Leuk de spanning maar ook trots af te lezen op zijn gezicht. Na de inzegening en de felicitaties vertrok het gezelschap alweer snel richting Dijkmoment om daar het feestje door te zetten.

Feest

En wat voor een feestavond stond er gepland. De inleiding waren enkele mooie verhalen onder begeleiding van foto’s via een beamer en al snel daarna kon het diner van start. Uiteraard was een BBQ geregeld, wat met dit fijne weer een goeie match was. Na wat groepsfoto’s en een kort avondshoot was daar de openingsdans en de start van het trouwfeest. En wat voor feest!

Bekijk hier enkele trouwfoto’s door Bruidsfotograaf Zwolle – Trouwen bij Dijkmoment Zwolle:

Bruidsfotograaf Zwolle Bruidsfotograaf Zwolle Bruidsfotograaf Zwolle Bruidsfotograaf Zwolle Fotoshoot Het Engelse Werk Fotoshoot Het Engelse Werk Fotoshoot Het Engelse Werk Fotoshoot Het Engelse Werk Bruidsfotograaf Zwolle Bruidsfotograaf Zwolle Bruidsfotograaf Zwolle Bruidsfotograaf Zwolle Dijkmoment Dijkmoment Dijkmoment Dijkmoment

Bruidsfotograaf-Zwolle

 

Meer foto’s zien van bruiloften? Blader door de verschillende reportages in de BLOG of het PORTFOLIO.