Trouwen op Fort Beemster – Bruiloft van Annoeska en Volmer
Trouwen op Fort Beemster

Trouwen op Fort Beemster, de bruiloft van Annoeska en Volmer. Eerst langs Volmer in Purmerend voor zijn voorbereidingen en daarna naar het mooie Ilpendam waar Annoeska haar jurk instapte. Met een prachtige lucht en lekker warm weer valt er dit keer wederom niks te klagen over het weer :) Na de ontmoeting waarbij de bruid thuis in Ilpendam werd opgehaald, vertrekken we naar Fort Resort Beemster voor wat foto’s. Ook de prachtige tuinen van het om de hoek gelegen Beemster Arboretum konden we niet voorbij laten gaan.

Op het prachtige Fort Resort Beemster in Zuidoostbeemster kon dan eindelijk de ceremonie beginnen. Opgewacht door alle gasten werd het bruidspaar voor het fort ontvangen nadat ze in de trots van de bruidegom (de vintage BMW) waren gearriveerd.

Trouwen op Fort Beemster

Traditioneel werd Annoeska haar vader weggegeven en Volmer door zijn moeder. De ceremonie werd dit keer geleidt door Quirine Bordes, een ontzettend spontane en gezellige trouwambtenaar die er weer iets moois van heeft gemaakt. Met de nodige lachspiertriggerende verhalen en anekdotes nam ze het gezelschap mee op de toer door het leven van het bruidspaar. Eindelijk weer eens een frisse en leuke speech door een trouwambtenaar:)

Receptie

Met zoveel gasten en zulk mooi weer vond praktisch alles buiten plaats. De ceremonie, receptie, taart, champagne, groepsfoto’s, speeches, diner en de lange avondborrel. Met een zacht briesje en een aantal heerlijke gerechten was het zeeeer aangenaam de avond doorkomen :) Uiteraard hartelijk gelachen om de groepsfoto’s en daarna ook de speeches tijdens de avondborrel. Uiteraard ging de bruidegom de lucht in door al zijn maten, maar dit keer ook de bruidegom. En hoog! Het eten dat tussendoor geserveerd werd was ook erg goed. Aardbeien met dip en gerijpte gebakken zalm aangekleed met verse groenten en diverse smaakmakende ingrediënten zeggen meer dan genoeg…

Bekijk onderaan enkele trouwfoto’s van het Trouwen op Fort Beemster.

Meer foto’s zien van bruiloften? Blader door de verschillende reportages in de BLOG of het PORTFOLIO.

Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster

Trouwen op Fort Beemster

Trouwen op Fort Beemster Trouwen op Fort Beemster