Fotograaf Meppel – Sanne en Willem Jan trouwen op deze zomerse dag.

Fotograaf Meppel. De dag begin ik in Staphorst op een mooie boerderij waar Willem Jan zijn voorbereidingen doet. Willem Jan is nogal fan van volwassen power auto’s getuige zijn eigen BMW, dus verbaasde het mij niet dat er een supermooie Ford Mustang klaar stond als trouwauto. Even later reed ik naar Meppel waar ook Sanne haar jurk aan deed en Willem Jan opwachtte.

Had ik al iets gezegd over het weer? Gisteren was het vies koud en morgen zou het gaan regenen. Maar uitgerekend vandaag zon ! Hoe mooi wil je het hebben ?! De witte trouwauto en de prachtige jurk en bloemen kwam dan ook mooi tot hun recht in het zonnetje. In de prachtige omgeving hebben we op verschillende locaties een hele fijne trouwreportage gemaakt. In het bos, langs het water, op een groot grasveld. Hoewel trouwreportage op het midden van de dag niet makkelijk is hebben we het toch voor elkaar gekregen. Een mooi stukje Nederland is dit en daar hebben we gebruik van gemaakt.

Na een korte lunch en wat groepsfoto’s vertrok de trouwstoet naar Meppel. In het nieuwe stadhuis werd Willem Jan begeleid door zijn neefjes en traditioneel werd Sanne door haar vader weggegeven. De ceremoniezaal was goed gevuld en de ambtenaar maakte er een leuk en bondig verhaal van voordat het ja-woord eruit mocht. De bruidsmeisjes (die overigens om op te vreten waren) deden netjes hun werk als ringdragers en getrouwd en wel werd het kersverse bruidspaar buiten opgewacht door een regen van bellen. Gefeliciteerd!

Het was een fantastische dag! Bedankt Sanne en Willem Jan. Ik ga de bruidsreportage snel verwerken en beginnen aan het trouwalbum!

 

Fotograaf Meppel
Fotograaf Meppel 002
Fotograaf Meppel
Fotograaf Meppel 004
Fotograaf Meppel
Fotograaf Meppel
Fotograaf Meppel 007
Fotograaf Meppel
Fotograaf Meppel
Fotograaf-Meppel 010
Fotograaf-Meppel 011
Fotograaf-Meppel 012
Fotograaf-Meppel 013
Fotograaf-Meppel 014
Fotograaf-Meppel 015
Fotograaf-Meppel 016
Fotograaf-Meppel 017
Fotograaf-Meppel 018
Fotograaf Meppel 019