Fotograaf Amsterdam – Bruiloft van Annemarie en Lam

Fotograaf Amsterdam. Ik start deze heerlijke lentedag aan de rand van Dronten bij het ouderlijk huis van Annemarie. Het bruidspaar komt weliswaar uit Amsterdam maar de bruid groeide op in Dronten. Het is een knusse boerderij. Buiten is een rij van tafels al omgetoverd tot lunchplek voor de daggasten, er hangen wat versieringen en er ligt een rode loper klaar. Heel cool. Binnen is Annemarie nog bezig met haar voorbereidingen terwijl buiten Lam al aan komt rijden in een prachtige Porsche 356. Lam is wat vroeg ;)

Na de ontmoeting buiten in de tuin maken we wat groepsfoto’s voordat we vertrekken naar de eerste locatie voor de trouwreportage. We komen aan in Zaandam bij het Hembrugterrein. Een prachtig industrieel gebied waar de natuur al jaren z’n vrije loop is gelaten, terwijl de gebouwen al lange tijd verlaten zijn. Supermooi contrast en ideaal voor een fotoshoot. Buiten schijnt het zonnetje maar toch gaan we naar binnen in een van de grote hallen. Het zonnetje wordt door een dakraam mooi zacht gefilterd en dat wordt dan ook de plek bij uitstek voor de eerste foto’s. Schot in de roos blijkt later :)

Dan is het haasten naar de trouwlocatie in Heemstede, het Oude Slot. Een prachtige traditionele locatie waar de ceremonie buiten plaatsvindt. Het is mooi groen, het zonnetje schijnt en er is practisch geen wind. Let the wedding begin! Lam komt met zijn moeder aangelopen waarna hij Annemarie opwacht. Ze wordt symbolisch door haar 3 broers weggegeven omdat haar vader helaas niet meer onder ons is. En het plaatje is mooi hoor: 3 ubertrotse mannen die hun zus weggeven uit naam van hun vader. Tranentrekkend moment kan ik je melden…
Het bruidspaar wordt ontvangen onder begeleiding van 2 zingende vriendinnen waaronder de ceremoniemeester, en een gitarist. Nu gebeurt het wel vaker dat vrienden of familie zingen tijdens een bruiloft maar dit was van een heel andere wereld. Niet heel verwonderlijk want de zingende ceremoniemeester blijkt een bekend talent uit de musical scene. En dat was te horen hoor, wow.

De wedding vows zijn uitgesproken, de ringen aangeschoven en de krachtige zoen is gegeven inclusief overwinningsgebaar van Lam. De ceremonie wordt tot slot afgesloten met het vrijlaten van vlinders, waarvan er 1 lastig afscheid kan nemen van de bruid. Leuk plaatje.
De receptie wordt ingeluidt met een luide proost waarna de taart wordt aangesneden en de felicitaties kunnen beginnen. Een gezellig tafereel met veel gasten en een lekker sfeertje. We eindigen de dag met nog wat groepsfoto’s en gekkigheid waarna ik tevreden naar huis vertrek. Ik kijk terug op een mooie dag met een fijn en relaxed bruidspaar. Oh, en een van mijn meest favoriete trouwreportages ooit :)

Fotograaf-Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-557
Fotograaf-Amsterdam-557b
Fotograaf-Amsterdam-558
Fotograaf-Amsterdam-560
Fotograaf-Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-562
Fotograaf-Amsterdam-562b
Fotograaf-Amsterdam-564
Fotograaf-Amsterdam-567
Fotograaf-Amsterdam-567b
Fotograaf-Amsterdam-568
Fotograaf-Amsterdam-569
Fotograaf-Amsterdam-570
Fotograaf-Amsterdam-570b
Fotograaf-Amsterdam-571
Fotograaf-Amsterdam-571b
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-576b
Fotograaf-Amsterdam-576c
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-585
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-586
Fotograaf-Amsterdam-588
Fotograaf-Amsterdam-589
Fotograaf-Amsterdam-590
Fotograaf-Amsterdam-591
Fotograaf-Amsterdam-592
Fotograaf-Amsterdam-593
Fotograaf-Amsterdam-594
Fotograaf-Amsterdam-595
Fotograaf-Amsterdam-596b
Fotograaf-Amsterdam-599
Fotograaf-Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-604
Fotograaf-Amsterdam-604b
Fotograaf-Amsterdam-604c
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-609
Fotograaf-Amsterdam-610
Fotograaf-Amsterdam-610b
Fotograaf-Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-630b
Trouwfotograaf-Amsterdam-630
Trouwfotograaf-Amsterdam-631b