Bruiloft bij Rijk van de Keizer

Bruiloft bij Rijk van de KeizerBruiloft bij Rijk van de Keizer, bruidsreportage in Amsterdam. Bij Het Rijk van de Keizer in Amsterdam. ‘Origineel’ is vandaag een van de meest uitgesproken woorden, naast ‘relaxte locatie’ en ‘sfeervol’. Lees en bekijk hier de samenvatting van deze fantastische bruiloft.

Bruiloft bij Rijk van de Keizer, bruidsreportage in Amsterdam.

Slechts 200 meter van elkaar gescheiden kleden de bruid en bruidegom zich aan. Joost met z’n best-men in een fraai hotel, Lisanne thuis met haar vriendinnen en de kleine Boris van 1,5 jaar oud. Zoekend naar een witte trouwjurk word mij na enkele minuten duidelijk dat niet alleen het programma van vandaag origineel is, maar ook de trouwjurk. Eenmaal open geritst komt daar een prachtige two-tone trouwjurk tevoorschijn met bijpassend jasje/mantel. Lisanne wilde iets anders dan standaard en wit, and she nailed it :) Na de haarstyling en make-up komt ze ten tonele, haast Royalty-like, wachtend op Joost die net met de mannen is komen aanrijden in een heel vet Volkswagen busje. Een VW T1 is natuurlijk ook geen standaard trouwauto : Origineel is het woord vandaag. Check.

Trouwen bij Het Rijk van de Keizer

Na aankomst met de Volkswagen trouwauto starten we met een bliksem fotoshoot op het terrein van het Rijk van de Keizer. Dus geen uitgebreide sessie maar even een paar minuten wat toffe foto’s, voordat de gasten arriveren en het feest kan beginnen. En wat voor een feest. Uiteraard is ook de ceremonie iets anders dan anders. Sterker nog, zoiets maak je praktisch nooit mee: Een ceremonie aan tafel. Terwijl iedereen (zo’n 150 bruiloftgasten) binnendruppelt, wordt de eetzaal voller en voller, tot deze tot de laatste centimeters vol zit. Hulde aan het personeel van de locatie, want die hebben keihard gewerkt aan het oplossen van het ruimtegebrek :)
Het trouwen bij het Rijk van de Keizer kan dan eindelijk beginnen. Lisanne en Joost maken hun entree tot de eetzaal en de ceremonie wordt geleid door een oom van de familie. Een BABS voor 1 dag is overigens tegenwoordig super makkelijk te regelen en erg leuk.

Heerlijk dineren

Nadat het ja-woord (aan tafel) is gegeven en er een officiële toost is uitgebracht, vangt het diner aan. In de ruimte ernaast werd niet lang erna het dessert klaar gezet, wat er overigens fantastisch uitzag. Erg mooi gepresenteerd. Aansluitend vond hier ook de receptie plaats waarbij kado’s werd uitgewisseld en sterke verhalen. Leuk om te zien dat er zo ontzettend veel gasten zijn maar iedereen elkaar toch goed kent.

Knallend trouwfeest

Met een openingsdans als starter kwam het knalfeest van de grond en met de confetti in de haren werd er luidkeels gezongen op het voorgedragen stukje van vrienden. Supertof om te zien hoe iedereen mee deed en het sfeertje met de minuut groeide.

Bekijk hieronder een korte preview van deze bruiloft bij Rijk van de Keizer in Amsterdam.

Bruiloft bij Rijk van de Keizer Bruiloft-bij-rijk-van-de-keizer

Meer foto’s zien van bruiloften? Blader dan hier door de verschillende reportages in de BLOG of het PORTFOLIO.

Trefwoorden: Rijk van de Keizer, Bruiloft Amsterdam, Bruiloft Rijk van de Keizer, Trouwen in Amsterdam, Fotograaf Amsterdam, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, foto’s Rijk van de Keizer