Bruidsfotograaf Amsterdam Zuid – Trouwen bij “Pompstation” in Amsterdam.
Bruidsfotograaf Amsterdam Zuid

Bruidsfotograaf Amsterdam Zuid, de bruiloft van Sanne en Tim. Bij Pompstation Amsterdam. Super lekker sfeertje, toffe bruidsgasten, mooie locatie en bakken met regen :)

Bruidsfotograaf Amsterdam Zuid, de bruiloft van Sanne en Tim.

We starten op deze mooie woensdag bij de bruid in Amsterdam, waar Sanne middenin de voorbereidingen zit. Samen met dochter Lynn. Hoewel het nu al met bakken uit de lucht komt, is het sfeertje al lekker. Iedereen is vrolijk en doet z’n ding.

Fotoshoot Amsterdam

Terwijl Sanne helemaal klaar is komt daar Tim met zoonlief Tijn in een mooie Porsche Speedster de straat in rijden, en treft hij zijn aanstaande bruid seconden later middenin de woonkamer. Uiteraard omringd door een hele gezellige club vrienden en familie. We stappen na wat socializing in de auto’s en rijden naar het dichtstbijzijnde park voor een korte fotoshoot, met paraplu :) Het regent nog steeds maar dat weerhoudt vandaag niemand van lachen en genieten.

Trouwen bij Pompstation Amsterdam

Nadat Tim met zoonlief al is voorgegaan, komt ook Sanne met haar vader. Dochter Lynn had nog wat plankenkoorts en verstopte zich nog even achter de schermen. Eenmaal opgepikt door mama kan de trouwceremonie beginnen. Een hele toffe ceremonie overigens want er komen verschillende sprekers aan het woord, en niet alleen de ambtenaar.

Eat, drink, party, repeat…

Na de ceremonie was er uiteraard gelegenheid voor wat speeches, diner, en nog meer speeches die de stemming er al lekker in brachten. Inmiddels was de dansvloer al aardig gevuld met de avondgasten, waarna het gezelschap kon aansluiten voor het feestje. En wat een feest…

Bekijk hieronder een korte preview van deze bruiloft in Amsterdam.

 

Bruidsfotograaf Amsterdam Zuid


Bruidsfotograaf Amsterdam Zuid

Bruidsfotograaf Amsterdam ZuidBruidsfotograaf Amsterdam Zuid


Pompstation Amsterdam

Pompstation Amsterdam


Pompstation Amsterdam
 

Meer foto’s zien van bruiloften? Blader dan hier door de verschillende reportages in de BLOG of het PORTFOLIO.