Trouwfotograaf in Hattem

Trouwfotograaf in Hattem. De bruiloft van Lisanne en Evert. Een dag die in het teken staat vol authentieke momenten, een liefdevolle familie en een heerlijk sfeertje. Als trouwfotograaf mocht ik vandaag niets klagen.

Trouwfotograaf-in-Hattem

 

We startten de dag bij B&B Natuurlijk Goed in Oosterwolde, waar de bruid haar voorbereidingen doet. Niet veel later komt Evert haar ophalen en kan de dag echt van start, maar niet voordat ze het verrassings-ontbijt hebben genuttigd.

Fotoshoot in Hattem

Tijd voor de fotoshoot! We reizen af naar de rand van de Veluwe waar we wat foto’s maken met een steeds warmer wordend zonnetje. De fotoshoot bestaat uit wat geposeerde momenten afgewisseld met spontanere beelden.

Trouwen in het Stadhuis van Hattem

Bij het stadhuis in Hattem aangekomen, is het tijd om te gaan trouwen voor de wet. Het groepje gasten is klein en bestaat alleen uit de intimi om het knus te houden. De trouwambtenaar werd tijdens de ceremonie even afgewisseld door een goede vriendin die het nodige had te vertellen over dit leuke bruidspaar. Als het ja-woord in zicht komt wordt het al wat stiller en spannender, waarna het dan toch echt officieel beklonken is.

Receptie en diner

En dan het moment van relaxing. Felicitaties, speeches, drankjes en sfeer. En dat op het terras onder het lekkere zonnetje! Tussendoor is er nog een leuk momentje waarbij er wat spellen gespeeld worden en waar speeches niet mochten ontbreken. Buiten werd de boel ondertussen omgebouwd tot diner setting waar ook enkele speeches volgden.

Huwelijks inzegening – trouwen voor de kerk in Hattem

Niet lang na het diner werd het tijd om nog een keer te trouwen. Deze keer voor de kerk. Op nog geen 50meter lopen bevindt zich de kerk, waar al tientallen genodigden het bruidspaar staan op te wachten.

Bekijk hier een klein deel van de trouwreportage van deze bruiloft in Hattem:

Trouwfotograaf in Hattem Trouwfotograaf in Hattem Trouwfotograaf in Hattem Trouwfotograaf in Hattem Trouwfotograaf in Hattem Trouwfotograaf in Hattem

Meer foto’s zien van bruiloften? Blader dan hier door de verschillende reportages in de BLOG of het PORTFOLIO.

Trefwoorden: Trouwfotograaf in Hattem, Hattem, De Franse School, Stadhuis Hattem, Kerk in Hattem.