Bruidsfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam – Cindy en Hessel trouwen !

Bruidsfotograaf Rotterdam. Cindy en Hessel stappen vandaag in het huwelijksbootje en ik ben gelukkig hun bruidsfotograaf, middenin Rotterdam. Ik startte de dag bij de ouders van Cindy in Ridderkerk waar de voorbereidingen al in volle gang waren. Er was alle tijd om rustig de grote dag te starten. En die trouwjurk…supergaaf! En zo ook de accessoires waren mooi uitgekozen. De oorbellen, het boeket, vette hakken en nog vele andere dingen. Goed over nagedacht :) Er verzamelden zich enkele daggasten in de woonkamer waarna ook Hessel arriveerde. In een dikke Hummer limousine. Groot, groter grootst :)

Na de ‘first look’ toen Cindy de woonkamer instapte, gingen we op pad voor de fotoshoot. De eerste locatie was in de tuinen van Trompenburg in Rotterdam. Prachtig aangelegde tuinen en het was lekker rustig. Alle tijd en rust voor fijne intieme trouwfoto’s. Daarna vertrokken we naar de Maassilo voor nog extra foto’s. Supermoderne en industriële locatie wat een leuke tegenstelling gaf met de vorige plek. Genoeg foto’s om uit te kiezen voor het samenstellen van het trouwalbum wat later kwam.

Nadat de trouwzaal gevuld was arriveerde het bruidspaar ook in het Schielandshuis in Rotterdam. Een supermooi en klassiek plekje middenin de stad. De entree werd begeleidt door prachtige pianomuziek, gespeeld door de broer van Hessel. De ceremonie was kort, bondig en leuk. De ambtenaar maakte er een leuk verhaal van, waarna het officiële JA-woord eruit mocht gevolgd door een intieme zoen. De ringen werden omgedaan en de trouwakte ondertekend. Cindy en Hessel zijn getrouwd!

In de tuin van het Schielandshuis werden de felicitaties gedaan en stond de taart klaar. Na het traditionele aansnijden van de trouwtaart hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt, maar vooral genoten van het zonnetje, het sfeertje en de locatie. Middenin het fraaie Rotterdam.

Bekijk hieronder een klein deel van de trouwreportage in Rotterdam:

Bruidsfotograaf-Rotterdam-0001
Bruidsfotograaf Rotterdam
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0003
Bruidsfotograaf Rotterdam
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0004
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0006
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0007
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0008
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0009
Bruidsfotograaf Rotterdam
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0010
Bruidsfotograaf Rotterdam
Bruidsfotograaf Rotterdam
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0011c
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0011d
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0012
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0013
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0014
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0015
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0016
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0017
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0018
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0019
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0020
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0021
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0022
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0023
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0024
Bruidsfotograaf Rotterdam
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0025
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0026
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0028
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0029
Bruidsfotograaf-Rotterdam-0029b