Lage Vuursche

Fotograaf Lage Vuursche – Bruiloft van Daphne en Peter.

Fotograaf Lage Vuursche. Vandaag is het onwaarschijnlijk lekker weer wanneer ik de dag start als bruidsfotograaf in Almere. Daphne is klaar met de voorbereidingen samen met haar 2 dochters. Ondertussen trekken haar vriendinnen een fles bubbels open om de sfeer van de dag in te luiden. Laatste dag als vrijgezel, proost ! Niet veel later komt Peter aangereden in een pianozwarte Porsche Panamera. Daar wordt ‘ie opgewacht door de vriendengroep aan de straatkant en zijn dochters in de deuropening. Supermooi gezicht hoe een van de kleine dames alvast zwaait naar haar papa die zijn bruid komt ophalen.

Onder het oog van omstanders en vrienden komt dan ook Daphne naar buiten voor de first look. Het gezinnetje is herenigt en we stappen vol enthousiasme richting de Lage Vuursche in Utrecht. We parkeren de auto bij de trouwlocatie Restaurant De Lage-Vuursche en lopen een stukje door het dorp. Het ligt bezaaid met herfstige bladeren wat een gaaf plaatje geeft. Uiteraard kunnen de dames het niet laten om de enorme stapels bladeren eens goed de lucht in te gooien. We lopen verder naar een mooie stukje afgelegen bos. De zon schijnt supermooi door de bomen en de bladeren en kleuren daarmee de achtergrond. Ideaal voor een hele gave herfst bruidsreportage. Het is midden november maar het lijkt wel zomer zo lekker is het tijdens de fotoshoot. Duidelijk is dat Daphne en Peter er zin in hebben getuige de leuke gesprekken tussen beiden. Die grijns op het gezicht van de bruidegom spreekt boekdelen! En dan die mooie lach van de bruid maakt het plaatje compleet. Ze hebben het naar hun zin en dat merk ik tijdens het maken van de foto’s.

Dan is het aftellen voor de ceremonie. De trouwzaal zit inmiddels gevuld met de gasten terwijl het bruidspaar met de kids hun entree maakt. De trouwambtenaar maakt er een mooi verhaal van en laat ook nog een korte slideshow zien. Op de beamer achter haar zien we wat foto’s van het aanzoek waarmee dit alles begon. Ondertussen is het tijd voor het ja woord waarna die fantastische zoen komt. Pal voor het raam, for the world to see. Erg gaaf gezicht. Dan is het tijd voor de trouwringen en het tekenen van de trouwakte, waarna we toosten op het geluk. Er is nog wat tijd voor een flinke groepsfoto waarna ik het bruidspaar alweer moet verlaten. Het was een mooie herfstdag zoals uit het boekje, en ik heb ervan genoten.

Bekijk hier een paar foto’s van de bruidsreportage:

Lage Vuursche
Lage Vuursche
Lage-Vuursche-Fotograaf-0003
Lage-Vuursche-Fotograaf-0004
Lage-Vuursche-Fotograaf-0005
Lage-Vuursche-Fotograaf-0006
Lage-Vuursche-Fotograaf-0007
Lage-Vuursche-Fotograaf-0008
Lage-Vuursche-Fotograaf-0009
Lage-Vuursche-Fotograaf-0012
Lage-Vuursche-Fotograaf-0011
Lage Vuursche
Lage-Vuursche-Fotograaf-0014
Lage-Vuursche-Fotograaf-0033
Lage-Vuursche-Fotograaf-0015
Lage-Vuursche-Fotograaf-0015b
Lage-Vuursche-Fotograaf-0016
Lage-Vuursche-Fotograaf-0017
Lage Vuursche
Lage Vuursche
Lage Vuursche
Lage-Vuursche-Fotograaf-0021
Lage-Vuursche-Fotograaf-0022
Lage-Vuursche-Fotograaf-0010
Lage-Vuursche-Fotograaf-0023
Lage-Vuursche-Fotograaf-0025
Lage-Vuursche-Fotograaf-0027
Lage-Vuursche-Fotograaf-0028
Lage Vuursche
Lage-Vuursche-Fotograaf-0030
Lage-Vuursche-Fotograaf-0031
Lage-Vuursche-Fotograaf-0032
Lage-Vuursche-Fotograaf-0030b