Bruidsfotograaf in Utrecht – Bruiloft van Milou en Jorik

Bruidsfotograaf in Utrecht

Bruidsfotograaf in Utrecht. Vandaag de mooie bruiloft van Milou en Jorik in Utrecht en omgeving. We starten thuis bij de bruidegom in hartje Utrecht, hij omringd door vrienden druk bezig is met zijn voorbereidingen. Met de trouwauto gereed voor de deur (van de best man himself) kan de gom zijn bruid ophalen bij het ouderlijk huis en kan de dag echt van start.

Fotoshoot

Als rasechte Utrechters wil je natuurlijk de Domstad als achtergrond tijdens een fotoshoot. En zo ook vandaag. Dus we vertrekken richting de binnenstad rondom de Domtoren en verkennen de mooiste plekjes, of liever juweeltjes in het centrum.

Trouwen buiten Utrecht

Aangekomen net buiten Utrecht op een fantastisch landgoed van bevriende kennissen, is het tijd om het trouwfeestje helemaal geldig te maken. De trouwceremonie start met het mooie, klassieke plaatje waar de vader van de bruid (een zeer charismatische Indonesiër) zijn dochter aan de arm heeft, en haar weggeeft aan de aldaar wachtende , trotse bruidegom.

De trouwceremonie wordt gedaan door verschillende intimi binnen de familie en vriendenkring, en daardoor voelt het geheel uiterst persoonlijk en authentiek. Van hilarische oneliners tot het aanstippen van zeer emotionele momenten als gevolg. Een ware rollercoaster van emoties die het een gedenkwaardig geheel maken.

Trouwreceptie in Utrecht

Na de trouwceremonie is het tijd voor de receptie. Het landgoed is van top tot teen aangekleed tot de hipste place to be, met ontzettende veel ruimte om lekker te struinen, te chillen en te verdwalen. Zo is er o.a. een taartkraam, een shisha tent met bijbehorende waterpijp, een ijskraam, een nachoskraam, een cirkel-bbq en talloze andere onderdelen waaronder bijv. een zonnebrillen standaard waar je je eigen zonnebril kunt scoren.

Trouwfeest in Utrecht

Last but not least het trouwfeest. Met niemand minder dan de Hermes House Band als top attractie van de avond. Met wat toffe stukjes tussendoor kan de lol niet op. Het publiek wordt rijkelijk vermaakt en de avond kan echt, niet, meer stuk. Wat een dag…

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van bruidsfotografie in Utrecht en omstreken:

Bruidsfotograaf in Utrecht

Bruidsfotograaf in Utrecht

Bruidsfotograaf in Utrecht

Bruidsfotograaf in Utrecht

Bruidsfotograaf in Utrecht

Bruidsfotograaf in Utrecht

"Trouwfeest Utrecht

Trouwringen Utrecht

Trouwringen Utrecht

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

Bruidsfotograaf in Utrecht

"<yoastmark

Méér trouwreportages in Utrecht zien? Check dan hier het PORTFOLIO.

Tags: Bruidsfotograaf in Utrecht, Bruidsfotografie Utrecht, bruiloft in amersfoort, Fotograaf Utrecht, Trouwfoto’s Utrecht, Trouwfotograaf in Utrecht