Bruiloftfotograaf in Amersfoort – Bruiloft van Michelle & Ricky

Bruiloftfotograaf in Amersfoort. Vandaag de mooie bruiloft van Michelle en Ricky. De dag start in Amersfoort en zet zich vervolgens voort bij Kasteel Amerongen. Lees hier de review.

Bruiloftfotograaf in Amersfoort

Vandaag een van de bruiloften waar ik erg naar uitgekeken heb. En pas gaandeweg kwam ik erachter dat het allemaal nóg mooier was, dan de omschrijving die het bruidspaar vooraf gaf, tijdens de kennismaking. Thuis bij Michelle en Ricky in Amersfoort spraken we elkaar namelijk al lang voor de bruiloft. Een hele prettige kennismaking waarbij mij al snel duidelijk werd dat bij deze bruiloft alle puntjes wel op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet zouden worden. En niets was minder waar.

Amersfoort

De bruid trof haar voorbereidingen in het ouderlijk huis, terwijl de bruidegom dat thuis deed, vergezeld door een horde van vrienden. Geen armen en gezelligheid tekort. Nadat de trouwjurk aangetrokken was en de makeup de finishing touch kreeg, kwam Ricky zijn bride-to-be ophalen en kon de rollercoaster beginnen.

Kasteel Amerongen

Aangekomen bij Buitenplaats Amerongen was het direct tijd voor de trouwceremonie. Niemand minder dan Angela Groothuizen was de BABS/Trouwambtenaar. En wat deed ze het tof. Persoonlijk, veel details en gewoon lekker op het randje zoals ANGELA dat zo goed kan. En wie zagen we daar nog meer….nóg een bekende. Kennen we Desray nog van 2BrothersOnThe4thFloor ? Ze zong tijdens de ceremonie enkele nummers ter begeleiding. En nog altijd loepzuiver :)

Festival bruiloft

Na de mooie trouwceremonie was het tijd om te relaxen. En dat kon heel erg goed. Er was werkelijk van alles geregeld. Cocktails, snack kraampjes, een prachtige sweet table met uiteraard de trouwtaart en allerlei leuke oud-Hollandse spellen. Wat dacht je van sjoelen, spijkermekken en Jenga. Maar het leukste was nog Bra-Pong, waarbij je een pingpong balletje in een stand vol BH’s moet mikken…zelfs opa deed mee tot groot vermaak :)

Een diner zo uit een glossy magazine

Chapeau voor de algehele aankleding, versiering en vooral de eye catcher of the day, de diner-tent. Het plaatje kon zo in een glossy staan, prachtig. Tussendoor kwamen uiteraard enkele speeches voorbij, die zowel emotioneel als hilarisch waren. Parels van speeches. Bijtijds ook nog een heuse pianospeler die de nodige achtergrondmuziek verzorgde.

Trouwfeest in Amerongen

Feestje hoor. Wow. De entree van het bruidspaar was in een feestzaal dat werkelijk tot de nok was gevuld met gasten. En die hadden wat leuks in petto nadat de nodige speeches en hilarische slideshows achter de rug waren: Een hele toffe flashmob, die heel wat lachspieren heeft doen bewegen. Al met al een fantastische dag die ik niet snel zal vergeten.

 

Check hieronder een kleine selectie van de trouwfoto’s van Michelle en Ricky:

 

Bruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortAngela Groothuizen TrouwambtenaarBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortDonutsTrouwringenBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortBruiloftfotograaf in AmersfoortFlashmob Bruiloft

Bruiloftfeest

Méér trouwreportages zien? Check dan hier het PORTFOLIO.

Tags: Bruiloftfotograaf Amersfoort, Bruidsfotograaf Amersfoort, Fotograaf Amersfoort, Bruiloft Amersfoort, Bruidsreportage Amersfoort, Trouwreportage Amersfoort, Trouwfotograaf in Amersfoort, Bruiloft Amerongen, Trouwfeest Amerongen, Buitenplaats Amerongen