Trouwen in Vinkeveen – Bruiloft van Carina en Mark

Trouwen in Vinkeveen, de bruiloft van Carina en Mark . Was het zomers op de andere dagen, vandaag was het gewoon tropisch :) Heet, geen wolken en geen zuchtje wind. Maar hey, het is droog en we hebben er zin in :)

Carina is bij haar ouderlijk huis in Vinkeveen voor de voorbereidingen, terwijl Mark vanuit huis komt met dochter Elise. De laatste knoopjes zijn net dicht wanneer Mark aanbelt. We gaan op pad! Hoewel het is en de zon bijzonder fel is, doen we een korte fotoshoot bij de verschillende eilandjes rondom de Vinkeveense Plassen. Superdruk met bootjes natuurlijk en er is dan ook veel aandacht voor het bruidspaar terwijl we met hun boot over het meer varen.

Trouwen in Vinkeveen

We meren na de fotoshoot aan bij Beach Club Lust in Vinkeveen waar het bruidspaar wordt verwelkomd door alle bruidsgasten. De ceremonie is op het terras dat supermooi is aangekleed speciaal voor de ceremonie. De ambtenaar heeft een prachtig verhaal gehouden terwijl dochterlief lekker rondwandelde. En de gasten worden lekker nat gehouden met drankjes waar geen einde aan leek te komen :)

Receptie

Na de plechtigheid was het natuurlijk tijd voor gezelligheid, groepsfoto’s en een heerlijke BBQ. En speeches! Wat hebben we gelachen en zelfs een traantje gelaten om de speeches door de collega/vriend en de moeder van het bruidspaar. En als toetje was er een heerlijke chocolade fontein, die je kon combineren met allerlei vruchten en ijs. Echt zomers!

Avondshoot

Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de lucht, het sfeertje en het uitzicht, hebben we nog een paar minuten van de avond gevuld met een korte fotoshoot bij zonsondergang. Heerlijk. Alle formaliteiten achter de rug en nu alleen maar tijd voor relaxing :)

Het was een zonnige dag bomvol met verschillende emoties en momenten, zo willen we het allemaal! Bekijk hier enkele trouwfoto’s van het trouwen in Vinkeveen :

Meer foto’s zien van bruiloften? Blader door de verschillende reportages in de BLOG of het PORTFOLIO.