Feestfoto’s Almere – Verjaardag van Nina
Fotoshoot in Almere

Fotoshoot in Almere op de verjaardag van Nina. Want Nina werd 30 en dat werd natuurlijk groots gevierd! Nina en Khalil hadden het briljante idee om de dag te starten met een fotoshoot in Almere. Bij Boathouse om precies te zijn. En wat een prachtige plek is dat, vooral tegen het einde van de middag en avond bij zonsondergang.

Fotoshoot in Almere

Prachtig gekleed ontmoet ik Nina en Khalil bij Boathouse waar ze de feestzaal al helemaal hebben versierd. Er is echt gedacht aan alles! Slingers, ballonnen, taart, bloemenmuur, snacks, DJ. We gingen meteen aan de slag voor de fotoshoot en dus liepen we rondom Boathouse voor de mooiste plekjes. Super warm weer, kabbelend water, rustige omgeving, alles zat mee.

Feest

Na de fotoshoot was het tijd voor een feestje met natuurlijk het aansnijden van de prachtige verjaardagstaart om te beginnen. 30 and still Flirty :) Uiteraard zorgde de DJ voor de nodige sound en er werd dan ook volop gefeest en gedanst. De mannen vooral onder elkaar met een likeurtje en toffe verhalen, en ook de vrouwen halen nog wat herinneringen op via een diashow. Echt wat een gezelligheid.

Avondshoot

Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de lucht, het sfeertje en het uitzicht, hebben we nog een paar minuten van de avond gevuld met een korte fotoshoot bij zonsondergang. Echt, wat een epische lucht en wat een toffe locatie.

Bekijk hier enkele foto’s van de fotoshoot in Almere en het feest bij Boathouse :

Feestfoto's Almere
Fotoshoot in Almere
Fotoshoot in Almere


Fotoshoot in Almere
Fotoshoot in Almere
Fotoshoot in Almere
Fotoshoot in AlmereFotoshoot in Almere
Feestfoto's Almere
Feestfoto's Almere
Feestfoto's AlmereFeestfoto's Almere

Meer foto’s zien van feesten en verjaardagen? Blader door de verschillende reportages in de BLOG of het PORTFOLIO.