Fotograaf Amsterdam – Bruiloft van Zozan en Joris.

Fotograaf Amsterdam

Fotograaf Amsterdam. Vandaag de superrelaxte bruiloft van Zozan en Joris uit Amsterdam. En wat een toffe details en originele momenten waren er aanwezig. Alleen al de trouwlocatie, middenin het bos op steenworp afstand van de hunebedden ;) in Darp. De trouwambtenaar was opa. En opa had ook de vader en moeder van de bruid getrouwd. Hoe tof is dat!? Daarna Turks diner onder begeleiding van een bijpassend trio op traditionele muziekinstrumenten… it’s all in the details.

Ik start mijn dag al op de trouwlocatie waar het bruidspaar, apart van elkaar, bezig is met de voorbereidingen. De bruid in haar eigen Bride-zone en de bruidegom elders samen met zijn maten. Terwijl de zaal gevuld is met een flinke opkomst van daggasten komt Zozan de trap af en wordt ze weggegeven door haar moeder. En dan volgt een tof stukje ceremonie, totaal anders dan anders. Opa (trouwambtenaar van beroep) verbindt de twee in het echt. Bijzonder moment want opa had ook al vader en moeder gehuwd. Maar opa had eerst nog een mooi verhaal. Er volgden wat mooie herinneringen, details uit het leven van het bruidspaar en de nodige quotes. Het geheel was hilarisch en tegelijk aandoenlijk.

Beide moeders hadden ook nog wat te melden en dat deden ze met verve. De zaal ging redelijk stuk op de soms beschamende herinneringen. Lachsalvo na lachsalvo naderden we dan toch het ja-woord en daarna het aanschuiven van de ringen. De broer van Joris bespeelde vervolgens de gitaar waarbij men meezong en zo luidde men het feestmoment in. Het was tijd voor felicitaties, cadeaus en gelach.

Voor de fotoshoot zijn we er even tussenuit geknepen waarbij we een kort rondje door het omliggende bos hebben gemaakt. Het sfeertje zat er goed in en dat was wel te merken. Kon ook niet anders met het prachtige weer. Aansluitend uiteraard maar meteen de groepsfoto’s gemaakt en ook maar meteen het boeket gegooid.

Het diner begon met een leuke speech van een van de vriendinnen waarna de verschillende Turkse gerechten klaar stonden. En daarvan werd ruimschoots gegeten. Echt super lekker. En ondertussen vanaf het ‘balkon’ speelden 3 Turkse muzikanten met hart en ziel bijpassende muziek. Echt een supertof plaatje zo in de bomvolle zaal daar in het Hunehuis in Darp. We hebben mijn aanwezigheid nog even afgesloten met een paar groepsfoto’s tussen de bomen waarna het feest kon losbarsten.

Het was een fantastische dag met een lekker sfeertje. Check hier enkele foto’s van deze Amsterdamse bruiloft in Darp :

Fotograaf-Amsterdam-0040
Fotograaf-Amsterdam-0001
Fotograaf-Amsterdam-0002
Fotograaf-Amsterdam-0003
Fotograaf-Amsterdam-0004
Fotograaf-Amsterdam-0005
Fotograaf-Amsterdam-0006
Fotograaf-Amsterdam-0007
Fotograaf-Amsterdam-0008
Fotograaf-Amsterdam-0009
Fotograaf-Amsterdam-0010
Fotograaf-Amsterdam-0011
Fotograaf-Amsterdam-0012
Fotograaf-Amsterdam-0013
Fotograaf-Amsterdam-0014
Fotograaf-Amsterdam-0015
Fotograaf-Amsterdam-0016
Fotograaf-Amsterdam-0017
Fotograaf-Amsterdam-0018
Fotograaf-Amsterdam-0019
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-0021
Fotograaf-Amsterdam-0022
Fotograaf-Amsterdam-0023
Fotograaf-Amsterdam-0024
Fotograaf-Amsterdam-0025
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-0027
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf Amsterdam
Fotograaf-Amsterdam-0032
Fotograaf-Amsterdam-0033
Fotograaf-Amsterdam-0034
Fotograaf-Amsterdam-0035
Fotograaf-Amsterdam-0036
Fotograaf-Amsterdam-0037
Fotograaf-Amsterdam-0038
Fotograaf-Amsterdam-0039

Tags: Fotograaf Amsterdam