Trouwfoto’s bij Kasteel De Hooge Vuursche

Een bruiloft op Kasteel De Hooge Vuursche is altijd weer een feestje. Deze locatie is bijzonder stijlvol en ligt mooi beschut, waardoor je als bruidspaar en bruidsgast een VIP voelt.

Esther en Remco boekten mij al vroeg in het seizoen en daardoor had ik hun trouwdatum nog beschikbaar staan in de agenda. Ik ontmoette hen al vooraf thuis in Utrecht en we bespraken elk detail van de bruiloft. Alles was duidelijk goed voorbereid en er werd niets aan het toeval overgelaten.

Op de bruiloft was het een waar feestje. Goed weer, mooie locatie, fijne daggasten en van alles geregeld. We startten de dag bij het bruidspaar thuis, waar ze zich al druk aan het voorbereiden waren. Zo ook de kinderen die eigenlijk ook een beetje trouwen. Na de ontmoeting onderaan de trap vertrokken we naar de heide, en het bos voor de fotoshoot, in een hele fraaie trouwauto met chauffeur. We hadden fantastisch weer en een fijn sfeertje dus het verliep vlekkeloos.

Dan de ceremonie, die was erg mooi, grappig en soms emotioneel. Gewoon precies goed dus. De bruidstaart liet niet snel op zich wachten uiteraard, waarna er al snel kon worden geborreld en gedineerd. En wat voor diner, een relaxte BBQ in de tuinen.

Bekijk hieronder enkele trouwfoto’s van deze trouwreportage: