Trouwfotograaf Woerden

Trouwfotograaf Woerden – Bruiloft van Lianne en Herman

Trouwfotograaf Woerden. Ik keek eerlijk gezegd al een tijdje uit naar deze bruiloft. Al eerder fotografeerde ik bruiloften in en rondom Woerden en zelfs een bruiloft binnen hetzelfde gezin. En altijd was de dag supermooi en de sfeer erg prettig. Vandaag gaan we van start in Woerden bij Herman thuis. Vlak voordat ik aankom zie ik Herman met een grijns al stapvoets door de straat rijden in een mooie witte oldtimer. Een Porsche Speedster. Herman krijgt de laatste instructies bij de auto en kleedt zich vervolgens om.

Iets voordat hij aankomt bij het ouderlijk huis van Lianne, leg ik nog wat gave details en momenten vast. Ook hier hierst een fijn sfeertje. De familieleden zijn vollop bezig met wat versieringen en andere zaken terwijl Lianne de trouwjurk instapt. Nadat Herman heeft aangebeld en voor het eerst Lianne ziet, verspillen we geen tijd en vertrekken we snel naar wat mooie en intieme plekjes om foto’s te maken. Rondom Woerden treffen we een aantal mooie plekjes en even later ook in Linschoten. Het weertje is aangenaam warm en de lucht is strak blauw terwijl we de ene mooie plek na de andere bezoeken. Werkelijk overal zijn mooie beelden te maken en zo ook de bekende foto met de tortelduiven achter het bruidspaar. Een split-second foto, maar raak!

Dan is het racen naar het stadhuis van Woerden waar het wettelijk huwelijk zal plaatsvinden. Alle gasten staan al klaar in de hitte als daar de witte Porsche Speedster aan komt rollen. Na een leuke verwelkoming door een flinke opkomst gaan we naar de vrij moderne trouwzaal waar de ceremonie vrij vlot klaar is. Duidelijk mag zijn dat het bruidspaar wat meer waarde hecht aan de kerkelijke ceremonie welke later op het programma staat. Na een vlot verhaal wordt het ja woord gegeven, zijn we getuige van een dikke zoen en worden de trouwringen snel aangeschoven. Want buiten staat een grote verrassing te wachten. En niet zomaar een, na enkele minuten verschijnen er 2 helikopters vanuit de horizon die laag overvliegen. Hoe cool is dat ?! Herman vliegt zelf ook helikopter en de collega’s konden het niet laten om zo hun eer te bewijzen. Supergaaf.

We vervolgen onze weg naar Kameryck net buiten Woerden. Hier is ruimte voor feliciteren en er staan enkele speeches op het programma gevolgd door het diner. We maken daarna snel nog wat groepsfoto’s waarbij er veel wordt gelachen. Groepsfoto’s moeten natuurlijk vooral niet te serieus zijn :)

We zetten de dag voort in de grote kerk middenin Woerden waar de kerkelijke ceremonie begint. Er staat al een flinke opkomst op de stoep terwijl Lianne en Herman komen aanrijden. Erg gaaf om te zien hoeveel belangstellenden er al zijn. Eenmaal in de kerk vult de tijd zich met gezang, mooie woorden en tenslotte inzegening. Het kersverse bruidspaar De Jong komt na een flink zit de kerk uit onder een regen van bloemblaadjes, en we maken ons op voor het feest terug in Kameryck.

Supergave dag. Lang, gezellig, warm en bomvol mooie momenten. Check enkele trouwfoto’s hieronder.

Trouwfotograaf Woerden
Trouwfotograaf-Woerden-002
Trouwfotograaf-Woerden-003b
Trouwfotograaf-Woerden-004
Trouwfotograaf-Woerden-006
Trouwfotograaf-Woerden-007b
Trouwfotograaf-Woerden-009
Trouwfotograaf-Woerden-011
Trouwfotograaf-Woerden-012
Trouwfotograaf Woerden
Trouwfotograaf Woerden
Trouwfotograaf-Woerden-015b
Trouwfotograaf-Woerden-017
Trouwfotograaf-Woerden-020b
Trouwfotograaf Woerden
Trouwfotograaf-Woerden-022
Trouwfotograaf-Woerden-023
Trouwfotograaf Woerden
Trouwfotograaf-Woerden-025
Trouwfotograaf Woerden
Trouwfotograaf-Woerden-027
Trouwfotograaf-Woerden-028
Trouwfotograaf-Woerden-030
Trouwfotograaf-Woerden-031
Trouwfotograaf-Woerden-032
Trouwfotograaf-Woerden-033
Trouwfotograaf-Woerden-034
Trouwfotograaf-Woerden-035
Trouwfotograaf-Woerden-036
Trouwfotograaf-Woerden-037
Trouwfotograaf-Woerden-038b
Trouwfotograaf-Woerden-040
Trouwfotograaf-Woerden-041
Trouwfotograaf-Woerden-042
Trouwfotograaf-Woerden-043
Trouwfotograaf-Woerden-044
Trouwfotograaf-Woerden-045
Trouwfotograaf-Woerden-047b
Trouwfotograaf-Woerden-048
Trouwfotograaf-Woerden-049
Trouwfotograaf-Woerden-050
Trouwfotograaf-Woerden-052
Trouwfotograaf-Woerden-053
Trouwfotograaf-Woerden-054
Trouwfotograaf-Woerden-055
Trouwfotograaf-Woerden-056
Trouwfotograaf-Woerden-057
Trouwfotograaf-Woerden-058
Trouwfotograaf-Woerden-059
Trouwfotograaf-Woerden-060
Trouwfotograaf-Woerden-061b
Trouwfotograaf-Woerden-065
Trouwfotograaf-Woerden-067
Trouwfotograaf-Woerden-068
Trouwfotograaf-Woerden-070
Trouwfotograaf-Woerden-071
Trouwfotograaf-Woerden-072