Beste trouwfotograaf Rotterdam
trouwfotograaf Rotterdam

Je zult maar benoemd worden als beste trouwfotograaf Rotterdam :) Ik mocht mij tijdens de befaamde bruidsfoto wedstrijd meten met de beste bruidsfotografen dmv trouwfoto’s. Deze landelijke bekende fotowedstrijd onder trouwfotografen (per stad) is erg bekend en er doen dan ook veel collegae aan mee. Uiteraard de tofste trouwfoto’s uitgezocht en ingezonden en maar afwachten.

Check de tofste trouwreportages hier: PORTFOLIO

Wat kost jouw trouwreportage? Check het hier: PRIJZEN

Wie is Patrick ? Lees hier alles over mij als trouwfotograaf: OVER MIJ

 

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam

Hoewel “beste trouwfotograaf Rotterdam” een breed begrip is (want wie bepaalt dat? en hoe?) voelde ik mij natuurlijk wel even zo. Naast mij waren er uiteraard enkele andere goeie namen genoemd, zelfs namen van bruidsfotografen waar ik best tegenop kijk. En nu stond ik ertussen!

Ik moest mijzelf omschrijven zodat de jury een beeld heeft van mij en mijn fotografie. Dat klonk ongeveer zo: Mijn bruidsfotografie stijl is te omschrijven als fris, kleurvol, losjes en creatief. Ik houd van originele trouwfoto’s en geen cliché plaatjes. Op elke bruiloft is het daarom weer een leuke uitdaging om de meest gave bruidsreportages te maken. Ik bezit uiteraard de nodige ervaring en apparatuur voor het fotograferen op de meest lastige locaties, onder alle lichtomstandigheden.

Uiteraard voelde ik mij meteen de beste bruidsfotograaf van Nederland :) Omdat ik mij als fotograaf kan inzetten zoals geen ander. Hoewel ik niet de hoofdprijs vraag qua tarieven gedraag ik mij wel zo. Iedere bruiloft is een feestje, een briljant voor het bruidspaar. Bruidsparen plannen maanden voor de grote dag en kijken er natuurlijk nog tientallen jaren naar terug. Ik voel mij dan ook verplicht om elke bruiloft vast te leggen met de gedachte dat dit de allerbeste bruidsreportage aller tijden moet worden. En bruidsparen hoeven hier niks voor te doen, behalve te genieten van de dag.