Trouwfotograaf Den Haag – Check hier een van voorbeeld bruidsreportages

Trouwfotograaf Den Haag

Trouwfotograaf Den Haag

Creatieve trouwfotograaf Den Haag – Juliet en Michiel gaan trouwen. En op een wel heel bijzondere locatie, in een theater :)
We starten deze mooie en lange dag bij het paar thuis in Den Haag.  Het leuke is dat ze gewoon bij elkaar thuis voorbereiden. Niet apart maar gezellig saampjes. Michiel helpt Juliet zelfs met het aankleden en vice versa. Zo kalm, intiem en gezellig start een bruiloft overigens zelden en dat is slechts één van de originele dingen vandaag.

In de auto en vertrekken richting fotolocatie. We rijden o.a. langs een metrostation waar ze samen leuke herinneringen aan hebben. Even later doen we ook het terrein van een oude fabriek aan en bezochten we een hele gave kunstzinnige buitenmuur. En toen werd het al snel tijd om te gaan trouwen. Op een hele toffe plek trouwens, Zaal 3 in Den Haag.

Na de ceremonie was er wederom een origineel onderdeel, het diner. Vietnamees a la tapas stijl. Super tof hoe de tafels waren gedekt en het eten werd geserveerd. Chapeau voor deze locatie. En dan na het diner weer een uniek momentje en dat was het stukje cabaret van niemand minder van Margriet Bolding. Hilarisch goed cabaret waarbij ze details en verhalen (vooraf verzameld bij vrienden en familie van het bruidspaar) samenbracht in een voortreffelijk optreden. Gasten sloegen soms stijl achterover, letterlijk, van het lachen. Maar ik moet bekennen dat ik het ook niet droog hield achter de camera :)

Al met al een fantastische bruiloft met ongelooflijk veel sfeer en leuke momenten. Check een klein deel van de foto’s:.