Trouwauto inspiratie – De trouwauto Top-15

Trouwauto inspiratie

Trouwauto inspiratie

Je gaat trouwen en dan heb je natuurlijk vervoer in stijl nodig. De een gaat voor de klassieke Rolls Royce met chauffeur, terwijl de ander liever zelf een moderne sportauto rijdt. Ik heb ze als trouwfotograaf allemaal al voorbij zien komen. Als autofanaat is het ook voor mij iedere keer weer een leuke verrassing om te zien welke bolide er de straat in komt rijden. Net als de bruid en veel familieleden sta ook ik altijd vol verwachting te wachten.

Het verschilt uiteraard per bruidsfotograaf en smaak, maar hier is de “Trouwauto Top 15”. We starten bij nummer 15 en werken dan op naar de nummer 1 trouwauto.

 

15e plaats – Porsche Panamera

Geen alledaagse trouwauto maar toch zie je deze auto steeds vaker als trouwvervoer. En niet verwonderlijk eigenlijk. Vooral bij het moderne gezin. Want laten we wel stellen, als je zelf wilt rijden, liefst super sportief en je hebt ook nog een paar kinderen, wat blijft er dan nog over aan keuze? Juist. Wat velen niet weten is dat deze bolide gewoon start-stop heeft en ook nog eens verkrijgbaar is als Hybride. Het kan dus snel, luxe én best zuinig zijn zo’m sportieve trouwauto ;)

Trouwauto Porsche Panamera
Trouwauto Porsche Panamera
Trouwauto inspiratie
Trouwauto Porsche Panamera

14e plaats

Trouwauto volgende