Informatie fotoshoot

Familiefoto’s – Bedrijfsfotografie – Babyfotografie – Groepsfoto’s – Portretten – Glamourfotografie…?

 
Fotoshoot
 

  • Bedrijfsreportage. Ik heb een speciale website puur gericht op bedrijfsfotografie. Check it out: KLIK HIER
  • Familieshoot/groepsfoto’s. Neem familie of vrienden of vriendinnen mee en maak er een gezellige shoot van. Of je doet het kado! We maken foto’s van iedereen apart (handig als profielfoto of pasfoto) maar natuurlijk ook per groep. We wisselen gewoon steeds van formatie en opstelling en zo gaan we net zolang door totdat we alle foto’s hebben die jij voor ogen had.
  • Model for a day. Ook wel glamour fotoshoot genoemd. Oftewel, je laat een leuke, originele fotoshoot van jezelf maken. En het leuke is, je hoeft helemaal geen ervaring te hebben. Je neemt zelf een paar leuke outfits mee en je regelt zelf jouw haar en evt. make-up. Ik laat vooraf zien wat voor soort foto’s we gaan maken en ik zal je tijdens het poseren natuurlijk begeleiden. Je kunt natuurlijk zelf ook met ideeën komen. Alles is mogelijk.
  • Kinderen. Er is eigenlijk geen reden nodig om kinderen leuk op de foto te zetten. Het is altijd mooi om te zien en vaak de grootste lol. Leuk als verjaardagscadeau voor zoonlief of dochter. Of  misschien een leuke fotoshoot van broers en zussen. Neem speelgoed mee, leuke outfits, etc. Je kunt het zo gek niet verzinnen, we maken er sowieso een leuke tijd van met mooie foto’s als resultaat. Informatie over babyfoto’s staat in een apart hoofdstuk en lees je hier.
  • Vrijgezellen fotoshoot. Tegenwoordig helemaal hot! Steeds vaker plannen vrijgezellen een fotoshoot voor de aanstaande bruid ter invulling van het vrijgezellenfeest. We maken foto’s van zowel de bruid als de rest van de vrijgezellen. Allemaal apart op de foto, allemaal samen, of in verschillende samenstellingen. Het is een leuke activiteit om de vrijgezellendag mee te beginnen. Ik kan uiteraard even kort een rol meespelen om de bruid de eerste minuut op het verkeerde been te zetten :)

 

Reserveren
Stuur op de contactpagina een aanvraag, of stuur zelf een email naar info@fotograafpatrick.nl. We prikken dan een datum, bespreken de wensen, locatie en de mogelijkheden. Prijzen? Die vind je uiteraard op de kosten pagina.

Achteraf
Meestal binnen 1 tot 2 weken verstuur ik de foto’s. Je ontvangt een email met daarin de downloadlink. Soms ontvang je alles zelfs sneller indien het een korte reportage betreft. Foto’s kunnen uiteraard slechts verstuurd worden indien de betaling reeds gedaan is. Bij een fotoshoot op locatie dien je contant te betalen tijdens de fotoshoot.
 

Vragen? Reserveren? KLIK HIER