Bruiloft Paushuize

Bruiloft Paushuize – Trouwen in het mooie Paushuize in hartje Utrecht. Sanne en Daniel did it!

Voorbereidingen

We starten de dag middenin Utrecht waar Sanne bezig is met haar voorbereidingen. Ondertussen druppelt het huis vol met familie en vrienden, terwijl ook Daniel zijn entree maakt. De ontmoeting waarbij Sanne de trap af komt en Daniel haar beneden opwacht, verraadt al een beetje het sfeertje van vandaag. Er werd gelachen, tranen weggepinkt en gezellig gekletst. En dan ging de hele dag zo door.

Eenmaal aangekomen bij de Dom toren maken we her en der wat foto’s, en we eindigen uiteindelijk bij Paushuize. Hier speelt een groot gedeelte van de dag zich af, en dat is beslist geen straf. Het historische gebouw staat er fantastisch bij want het is enkele jaren geleden grondig gerestaureerd.

Ceremonie

Tijdens de ceremonie doen verschillende mensen een speech, terwijl de trouwambtenaar het geheel aan elkaar praat. Terwijl de ringen al in aantocht zijndoor het 2 jarige neefje van het bruidspaar, hoor je in de mooie trouwzaal nog steeds mensen reageren op de leuke speeches. Zo hoort het :)

Na de ringen en de trouwakte is er vervolgens tijd om te feliciteren in de majestueuze balzaal. Er is een flink aantal gasten aanwezig en het is dan ook een bijzonder gezellige receptie.

Diner

Het diner is al in voorbereiding terwijl de daggasten 1 voor 1 arriveren in de avond outfit. Ineens smokings all over en gala jurken in overvloed. Heel fraai dus! Het diner kan van start gaan en zo ook de diverse speeches. Op de een of andere manier hebben Sanne en Daniel een sterke en goede indruk achtergelaten in het verleden bij vrienden en familie, want de sterke anekdotes en hilarische herinneringen vliegen over de tafel. Het was werkelijk goud waard.

Uiteraard kon een trouwfeest niet ontbreken. Daarvoor verplaatst het gezelschap zich 100 meter verderop bij De Rechtbank alwaar de avond wordt geopend met een mooie openingsdans. Het feest kan beginnen…

Bekijk hieronder een klein deel van deze bruidsreportage.