Bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf

Fulltime en professioneel bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf – Mijn naam is Patrick Ouwerkerk, professioneel en fulltime bruidsfotograaf. Trouwfotografie is mijn passie, mijn droombaan. Het vastleggen van de mooiste dag uit jouw leven is wat ik doe en dat doe ik dan ook met bergen enthousiasme, kennis en inzet.

Verhalend fotograferen

Het verhaal van jouw bruiloft vastleggen: het is een enorme uitdaging, een grote verantwoordelijkheid en tegelijk het coolste wat er is. Ik hou mij al enkele jaren fulltime bezig met bruidsfotografie en word tegenwoordig regelmatig geboekt voor bruiloften ver buiten de deur, door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ik ben een tevreden trouwfotograaf :)

More details…

Zelf ben ik ook al getrouwd en ben ik vader van 2. Allereerst mijn leuke, grappige en eigenwijze zoon, Enzo. En 2 jaar later kwam de tweede telg, mijn dochter Elin. Ik hou naast fotograferen van gadgets, skiën, muziek, een slingerende bergrit op de motor en leuke uitstapjes door supervette steden en uiteraard verre landen. Oh enne, een lekkere kop koffie tijdens het nabewerken van jouw bruidsreportage: Een Caramel macchiato met een flinke berg slagroom erop :) Mijn karakter? Bruidsparen omschrijven mij vaak als spontaan, flexibel, scherp, gezellig en professioneel.

Waarom zou je mij moeten boeken?

BruidsfotograafIk hou van stijlvolle trouwfoto’s met een creatieve draai qua belichting, pose of compositie. De hele dag probeer ik zo spontaan mogelijk vast te leggen en ik probeer mij zoveel mogelijk op de achtergrond te houden. Op deze manier blijven alle momenten zo puur mogelijk en leg ik echte momenten vast.

Daarnaast mag ik graag veel details fotograferen waar vaak zoveel aandacht aan is besteed bij het organiseren van een bruiloft, maar waar te weinig van wordt vastgelegd voor later. Anders dan veel andere bruidsfotografen loop ik niet weg van grijs en grauw weer of donkere binnenruimten. Ik ben zeer bedreven in het zogenaamde mobiel en draadloos flitsen, wat het mogelijk maakt om overal de perfecte belichting te creëren als dat nodig is. In een split second maak ik zo een originele, frisse en kleurvolle foto op elke locatie.

Meer dan alleen fotograferen

Naast het letterlijk fotograferen van jouw bruiloft doe ik veel meer. Zo denk ik graag mee met jouw planning en organisatie als je dat op prijst stelt. Ik heb inmiddels zoveel bruiloften meegemaakt dat ik je precies kan vertellen hoe je bepaalde zaken kunt invullen. 2 weten meer dan 1 nietwaar?

Kennismaken

Ik spreek veel bruidsparen lang voordat ze gaan trouwen tijdens een kennismakingsgesprek. Daarvoor kom ik overigens bij jou thuis als je in de buurt woont, of we spreken ergens halverwege af. Net wat makkelijk is. En relax, het kost je niets en het is vrijblijvend. Ik vind het namelijk belangrijk dat we een goeie klik hebben zodat we elkaar al enigszins kennen op jullie trouwdag. En dat zorgt dan weer voor een fijn en ontspannen sfeertje wat de trouwfoto’s alleen maar ten goede komt.

Heb je trouwplannen? Stuur mij een bericht via de contact pagina. Tot gauw !