ORIGINELE BRUIDSFOTOGRAFIE

Stijlvol | Geen standaard foto’s | Ontspannen

 

Bruidsfotografie

Je bent hier omdat je gaat trouwen en je houdt niet van standaard trouwfoto’s… welkom!

Mijn naam is Patrick Ouwerkerk en bruidsfotografie is mijn passie en fulltime carrière. Inmiddels mag ik mij tot de top-50 beste trouwfotografen van Nederland noemen en daar ben ik apetrots op natuurlijk. Ik werk door heel Nederland, Europa en soms zelfs daarbuiten. Geen bruiloft gaat mij te ver :)

Mijn werkwijze is grotendeels journalistiek te noemen, wat inhoudt dat ik jouw grote dag vastleg zoals het echt verloopt, waarbij ik zo onopvallend, haast onzichtbaar te werk ga. Timing en ervaring zijn daarbij essentieel en dat zijn dan ook één van mijn sterke punten, naast perfecte belichting en compositie.

Bruidsfotografie

Sneak peek van het portfolio

Check hier een paar van mijn favoriete reportages. Meer zien? Kijk dan in mijn portfolio of de blog

Bruidsfotografie

 Wacht niet te lang met reserveren – Laten we kennismaken!

Enthousiast geworden van mijn trouwfotografie en relaxte werkwijze? Stuur mij dan een bericht op de contactpagina.

Strandbruiloft